foto schoolplein

Lees meer over
Meedoen in Bronckhorst en het Sociaal Team Bronckhorst Midden

logo ggd

De website voor alle informatie over Jeugdgezondheidszorg en logopedie

logo ned ver logopedie

De website voor meer informatie over logopedische stoornissen en directe toegankelijkheid.

playing for success

Playing for Success is een naschools programma voor leerlingen die beter kunnen presteren dan dat ze momenteel doen. Bij leren draait veel om kunnen en willen. Playing for Success laat kinderen en jongeren ervaren dat ze wel degelijk kunnen leren en dat leren zinvol en leuk is. Deze vorm van boeiend onderwijs, in een geheel nieuwe inspirerende en uitdagende omgeving, beweegt iets bij de kinderen/jongeren. De inhaalslag die de deelnemende kinderen en jongeren realiseren, heeft grote effecten op hun zelfbeeld en zelfvertrouwen.

rov oost nederland

Meer weten over verkeersveiligheid?

Neem een kijkje op www.rovoostnederland.nl of download hier de brochure 'Leeftijdsspecifieke vaardigheden van kinderen en jongeren in het verkeer'

img kerk hengelo

De website van onze geloofsgemeenschap H.Willibrord te Hengelo Gld